wonen

Antieke slaapkamer kast

Bent u bekend met, het inrichten van een villa Laten we nu echt eerlijk zijn; iedereen kan wel een huis inrichten dat eruit ziet als een blad uit een wooncatalogus. Maar waarom zou je als je er ook iets unieks van kunt maken, een mooi interieur met antieke spullen die elk hun eigen verhaal vertellen. Ben je op zoek naar een mooie antieke kast? Dan ben je bij ons aan het juiste webadres!

Mooie meubels

Of je nu op zoek bent naar een antiek spiegel, een antieke kast die als TV-meubel kan dienen, een antiek dressoir, een vitrine om je verzameling antieke gadjes tentoon te stellen aan anderen, een industriƫle boekenkast of een stoel of zelfs een deur die je als nachtkastje kunt gebruiken, als het op kasten aankomt dan biedt deze site voor ieder wat wils. Elementen als prachtig verweerd hout, afbladderende verf, ijzeren details en glazen deurtjes maken elke antieke kast tot een historisch kunstwerk. Dus shop hier voor een antieke kastje.

Antiek

Het begrip antieke spiegel is natuurlijk veel omvattend. Van een duitse wortelnoten kabinet tot een beschilderde boeren spiegel en van speciale antieke penantkasten tot een bibliotheek-kast met soms tientalle meter lange boekenplank.
De collectie antieke spulletjes en maar nooit replica, omvat een ruime keus aan trendy en tijdloze meubelen.

Meer informatie op deze pagina

http://helderzienden.jouwpagina.nl/

http://huistuin.jouwpagina.be/

http://huistuin.bestelinks.nl/

Leave a Reply