wonen

Bed selecteren met behulp van een medium

Het verkrijgen van meer rust in je leven begint bij goed slapen en dus bij een goed bed. Maar rust kan je ook zoeken met behulp van een medium. Met behulp van dit artikelen leggen wij uit hoe dit werkt.

Een medium kun je het beste zien als een tussenpersoon, die een kanaal is tussen het onzichtbare en het fysieke. Via een medium is het dan ook mogelijk om in contact te komen met mensen die al overleden zijn. Stel je voor dat je nog vragen hebt voor of aan iemand die nog niet beantwoord zijn, dan kan een medium kan je hierbij van dienst zijn. Op ondoordringbare en onverklaarbare wijze zal ze contact met de overledene leggen en de vragen voor je kunnen stellen. Vaak krijgt hij of zij dan beelden door die ergens symbool voor staan, andere keren zal het medium stemmen horen die hem of haar letterlijk toespreken en antwoord op de gestelde vragen geeft. Het is een heel speciale ervaring.

Raar of normaal?

Je krijgt dan ook dingen te horen die een ander nooit kan weten, wat wel een bepaalde schrikreactie kan veroorzaken. Maar er gebeuren geen rare dingen, het medium zal alles in goede banen laten verlopen, zodat alle informatie goed aan je zal worden overgedragen. Er zijn meer dan genoeg mensen die beweren een medium te zijn, maar die gebruiken vaak een cold reading, waarbij er bepaalde vragen worden gesteld waardoor ze op slimme wijze de antwoorden uit je kunnen krijgen, zonder dat je het zelf werkelijk doorhebt. Een goed medium zal dan ook nooit ongelooflijk hoge prijzen vragen, maar zal zijn of haar werk naar behoren doen en alles zo goed mogelijk aan je doorgeven. Soms komt het ook voor dat het medium iemand anders doorkrijgt dan waar je vragen voor had. Het is niet iets wat ze expres doen, het gaat nou eenmaal zoals het gaat. Voordat je contact met een medium opneemt, is het aan te raden eerst eens te kijken wat de bevindingen van andere mensen zijn en of de werkwijze wel bij je past, want ieder medium heeft zo zijn of haar eigen methodes.

Heb je eenmaal een goed medium geselecteerd, stel dan een kritische vragen hoe een goed bed kan bijdragen aan het slaapconfort. Hierdoor krijg je meer rust in je leven, zowel bij het moeilijke selectieproces als bij het slapen zelf.

Leave a Reply