interieur

Een woonkamerset voor ieder interieur

De inrichting van je woonkamer wordt vereenvoudigd door gebruik te maken van een kant en klare woonkamerset. Een woonkamerset bestaat uit een aantal vaste meubelstukken, die onontbeerlijk zijn in je woonkamer. Denk bijvoorbeeld aan salontafels, eettafels, televisiemeubels en dressoirs. Met woonkamersets is de angst om niet bij elkaar passende meubels te kopen voor altijd weg. Een woonkamerset zorgt voor harmonie in je woonkamer, wat weer een heerlijke sfeer met zich meebrengt voor jou en je gasten.  

De redenen om te kiezen voor een woonkamerset

Kiezen voor een complete woonkamer brengt een aantal voordelen met zich mee, zoals in de inleiding al naar voren kwam. Ten eerste bespaar je geld door een set te kopen. Losse meubels kopen is in de regel duurder dan een complete woonkamer te kopen. Ten tweede koop je je set in een winkel, waardoor je niet meer winkel in, winkel uit hoeft te lopen om jouw ideale woonkamer te realiseren. Tevens wordt je hele woonkamer op een moment geleverd, waardoor je nog eens extra tijd bespaart. Het grootste voordeel van een complete woonkamer blijft echter dat alles bij elkaar past. Weg is de frustratie als blijkt dat na ellenlang zoekwerk je meubels nog niet bij elkaar passen. Qua maat, vormgeving en kleur passen je meubels in je woonkamerset bij elkaar.

Uitgelichte woonkamersets voor iedere stijl

Bij Home Discounter vind je verscheidene woonkamersets voor iedere stijl en voor iedere prijs. Word je overweldigd door zoveel keuze? Geen paniek. Hieronder volgen een aantal van de meest verkochte woonkamer sets:

  • Woonkamer Florence, die past binnen de industriële stijl. Kenmerkend zijn de metalen geleiders voor de lades, het softclose systeem in de deuren en de hoge kwaliteit van het geperst hout.
  • Woonkamer Barcelona, die past binnen de industriële stijl. Kenmerkend zijn de solide metalen geleiders, de hoge kwaliteit van het geperst hout en het onderhoudsvriendelijke karakter van de meubels.
  • Woonkamer Amanda, die past binnen de landelijke stijl. Kenmerkend zijn de met de hand afgewerkte meubels, de authentieke metalen sluitwerken en het massieve grenenhout.
  • Woonkamer Milaan, die past binnen moderne stijl. Kenmerkend zijn de metalen meubels, die vervaardigd zijn in Italië. De meubels zijn tevens zeer onderhoudsvriendelijk. 
  • Woonkamer Moncton, die past binnen moderne stijl. Kenmerkend zijn de moderne designs van de kwaliteitsmeubelen en de grijze, witte kleuren. 

Ook voor ieder budget een woonkamerset

Een woonkamerset kun je zo duur maken als je zelf wil. Kies je alleen een set met de basis meubels, dan ben je goedkoper uit, dan wanneer je de set voor een grotere woonkamer nog uitbreidt met wandplanken en/of boekenkasten. Tevens is het goedkoper om voor een set te gaan, dan al je meubels los aan te schaffen. Dit is ook voordeliger wat betreft je garantie. Komt er namelijk iets aan je meubels, dan hoef je je maar tot een leverancier te wenden en hoef je niet meer uit te zoeken welk meubelstuk je bij welke zaak gehaald had.